utbyggnad & tillbyggnad
Ombyggnation i Uppsala, Öregrund, Knivsta & Östhammar

Vi hjälper dig med utbyggnad från start till mål

Tillbyggnad i hus

Behöver familjen mer plats? Du behöver inte flytta! Skapa både mer umgängesyta och trivsel genom tillbyggnad med Alunda Bygg.

Utbyggnad i företag

Har ni blivit fler anställda eller behöver mer förvaringsyta? Vi har koll på regelverket och hjälper ditt företag från start till mål med utbyggnad.

Ombyggnation

Vi är en erfaren partner inom bygg och kan hjälpa till med det allra mesta inom ombyggnation. Hör av dig så räknar vi på ditt projekt!

Utbyggnad & tillbyggnad

När mer plats behövs kan en utbyggnad eller tillbyggnad vara ett utmärkt och mer ekonomiskt alternativ till att flytta. Genom att bygga ut ditt hus kan du skapa fler sovrum, badrum eller ett större kök och nya ytor att umgås tillsammans på. En utbyggnad kan också ge dig känslan av ”nytt” utan att du behöver byta hus.

Din partner för utbyggnad & tillbyggnad

Alunda Bygg finns med dig från start till mål när du ska bygga ut hus, kontor eller andra typer av byggnader. Oavsett om du är privatperson eller företag kan det ibland vara krångligt att hålla reda på regler för utbyggnad och tillbyggnad. Alunda Bygg gör ombyggnation enkelt för våra kunder, om det behövs hjälper vi dig med allt från mätning och ritningar till bygglov. Vi har koll på alla gällande regler och anpassar din utbyggnad efter just dina behov och förutsättningar.

Vi hjälper dig med tillbyggnad & ombyggnaD i hela Uppsala län 

Bygga hus nybyggnation Uppsala, Öregrund, Knivsta, Östhammar, Alunda

Våra tjänster för utbyggnad & tillbyggnad inkluderar:

  • Utbyggnad i en vinkel
  • Inglasad veranda
  • Bygga samman separat byggnad med hus
  • Ny entré eller farstu
  • Förlängning av ett hus
  • Tillbyggnad på en långsida

Kontakta oss för din tillbyggnad

Kostnaden för utbyggnad och tillbyggnad varierar beroende på vad du vill göra och vilka förutsättningar som finns. Hör gärna av dig till oss på Alunda Bygg när du vill bygga ut ditt hus eller din arbetsplats. Vi besvarar alla dina frågor och tar gärna fram en offert för din utbyggnad. Kontakta oss så hör vi av oss så snart vi kan.