bygga hus, kontor & industrilokal
nybyggnation i Uppsala, Öregrund, Knivsta & Östhammar

Vi förverkligar ditt projekt inom nybyggnation

Bygga hus

Vi kan hjälpa dig med nybygget oavsett om du vill bygga en fristående villa med lösvirke eller ett nyckelfärdigt modulhus.

Bygga kontor

Funderar du på att bygga ett kontor eller en företagslokal? Alunda bygg kan hjälpa dig förverkliga projektet från start till mål.

Bygga industrilokal

Vi har även erfarenheten och kunskapen som krävs för att ta oss an större projekt såsom att bygga industrilokaler.

Vill du bygga hus, kontor eller industrilokal?

Då har du hamnat rätt! Alunda Bygg har stor erfarenhet när det kommer till nybyggnation och bygger allt från villor och industrilokaler till kontor. Vi har många nöjda kunder i Uppsala, Knivsta, Östhammar och Alunda men välkomnar nya projekt i hela Uppsala län.

En trygg partner för nybyggnation

När du ska bygga nytt står vi vid din sida under hela processen. Från de första ritningarna och bygglov tills dess att projektet är klart. Alunda Bygg samlar och sköter vid behov även kontakten med alla nödvändiga underentreprenörer för att driva ditt projekt i mål.

Vi hjälper dig bygga nytt – från Alunda till Uppsala, Öregrund, Knivsta & Östhammar

Bygga hus nybyggnation Uppsala, Öregrund, Knivsta, Östhammar, Alunda

Vi bygger hus, kontor & industrilokaler på totalentreprenad

Att välja oss som totalentreprenör är ett säkert kort. Tillsammans med vår kund tar vi fram den bästa planen för bygget och hjälper dig med alla utmaningar som kan tänkas dyka upp. Du får även en projektledare som du kan kontakta och bolla med under resans gång. För att säkerställa att arbetet håller högst möjliga kvalité har både vi och våra samarbetspartners professionella, erfarna och behöriga hantverkare.

Kontakta oss för nybyggnation

Har du frågor om hur vi arbetar eller önskar offert? Vi vill veta mer om ditt projekt! Kontakta oss så återkopplar vi så snart vi kan.