Renovera badrum
Badrumsrenovering i Uppsala, Öregrund, Knivsta, Alunda & Östhammar

Vi förverkligar ditt projekt inom badrumsrenovering

Renovering

Vi gör processen enkel för våra kunder och strävar alltid efter ett slutresultat som både vi som företag och du som kund är nöjda med.

Totalentreprenad

Vi har möjligheten att ta ansvar för hela projektet – från rivning och tätskikt till kakelsättning, målning, elinstallationer och VVS.

Kakel, klinker & design

Vi är uppfyller gärna specifika önskemål du har gällande inredning och materialval. Vi ger också råd om allt från kakel till färgsättning.

Renovera badrum på totalentreprenad

Alunda Bygg är ett företag med bred kompetens som gärna renoverar ditt badrum på totalentreprenad. Vi gör processen enkel för våra kunder och strävar alltid efter ett gott slutresultat. Det är viktigt för oss att både du som kund, och vi som utförare är nöjda med det färdiga badrummet. Vi är också måna om att vara lyhörda för att kunna uppfylla specifika önskemål gällande inredning och materialval, och ger vi ger dig gärna råd om allt från kakel till färgsättning.

En helhetsleveranör för att renovera badrum

Våra kunder efterfrågar allt oftare en helhetsleverantör som arbetar på totalentreprenad, men vi utför både mindre och omfattande renoveringar av badrum. När vi tar oss an en badrumsrenovering så har vi kompetensen och kontakterna för att hantera alla aspekter av projektet, från rivning och tätskikt till kakelsättning, målning, elinstallationer och VVS-arbeten. Ett koncept som gång på gång levererar ett gott slutresultat och nöjda kunder.

badrumsrenovering uppsala, alunda, östhammar, öregrund och knivsta

Vi renoverar badrum i hela kommunen – från Uppsala till Alunda, Öregrund, Knivsta & Östhammar

renovera badrum uppsala, alunda, östhammar, öregrund och knivsta

En kontaktperson för hela badrumsrenoveringen

Vid en omfattande renovering kan det vara svårt att veta vem man ska vända sig till för olika delar av projektet. Därför är det ofta en fördel att anlita en byggfirma som ansvarar för hela arbetet, detta innebär att du har en enda kontaktperson under arbetets gång. Detta skapar både trygghet och är kostnadseffektivt. Med oss får du en engagerad projektledare som guidar dig genom hela processen fram till färdigt badrum.

Kontakta oss när du ska renovera badrum

Överväger du att renovera ditt badrum? Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.